Privé Sauna Akwa Sauna Privatif

Le bien être du corps et de l'esprit

De makkelijkste manier om vet te verliezen


Ok, je wilt graag wat minder vet op je lichaam hebben en wat strakker in je vel zitten. De zomer komt er weer aan na tot nu toe amper een winter te hebben gehad en je bent niet de enige die dit voornemen heeft. Helemaal zo aan het begin van het jaar zijn veel goede voornemens nog niet vergeten.

Maar hoe doe je dat nou op een manier die niet schadelijk voor je gezondheid is? En dan ook nog op een manier waarbij het resultaat niet tijdelijk is en je een paar maanden later nog meer vet op je lichaam hebt dan voordat je begon?

De beste manier om je doel te bereiken is door het simpel te houden. Op zo’n manier dat je het leuk vindt zodat het geen enkele moeite kost om het vol te houden. Niet iedereen vindt hetzelfde leuk natuurlijk, maar er is voor iedereen hoop!

Het antwoord is simpel

Want zoals alles in het leven gaat alles het makkelijkste als je het simpel houdt. Ervan uitgaande dat je niet alleen maar junkfood eet en (redelijk) goed op je eten let hoef je daar niet eens per se veel aan te veranderen. Het enige dat je toe hoeft te voegen aan je dag is…

Ga wandelen.

Het is zo therapeutisch voor je op zoveel verschillende vlakken om te gaan wandelen! Je wordt er rustiger van in je hoofd en je komt dichterbij de natuur.

Sta bijvoorbeeld wat vroeger op en loop ‘s ochtends vroeg door een park of bos bij jou in de buurt en luister naar de fluitende vogels. Of maak een goede wandeling tijdens je lunchpauze en werk ‘s middags veel beter. Of natuurlijk lekker ‘s avonds direct nadat je thuis bent gekomen van je werk.

Als je maar gaat wandelen. Maakt niet hoe of wanneer, het is zo goed voor je.

Maar wandelen is toch niet cool?
Nou en? Wil je liever gezond of wil je liever cool zijn?

En word slimmer terwijl je vet verliest!
Ik ga echt helemaal nergens heen zonder mijn iPod en koptelefoon! Of ik nou ergens heen fiets of een lekker stuk ga wandelen of even naar de supermarkt loop, ik heb altijd mijn koptelefoon op. En dan luister ik niet naar muziek, nee ik luister naar boeken! Een tweede geweldige tip in dit artikel: word slimmer terwijl je loopt.

Luisterboeken kun je tegenwoordig overal aanschaffen. Luisterboeken zijn in heel veel verschillende categorieën verkrijgbaar dus er is altijd wel iets te vinden wat jij leuk vindt. Wat ook heel fijn is en waar ik constant naar luister zijn luisterboeken van bekende (Amerikaanse) sprekers zodat ik constant gemotiveerd en geïnspireerd ben en word.

En dat is het! Zorg dat je een paar goede schoenen hebt en, in de winter, lekkere warme kleding en ga naar buiten!

Geniet ervan en laat ons weten hoe het bevalt!
Kaart
Opbellen
E-mail
Info